Testimoni

Pelanggan yang berpuas hati dengan servis kami. Agak-agak ada tak  gambar rakan anda di sini??



Terima kasih Encik Azwan.
setelah baiki motherboard laptop nya boleh on seperti biasa.

Semoga dimudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki. 






Terima kasih En.Roslie. lepas ni encik berhati hati la ya membeli RAM original supaya tidak kerosakkan motherboard lagi. Semoga sihat selalu dan dimurahkan rezeki.😀😀😀








Encik Sam Rais  Service Format / Hard Disk Replacement 

































































"Servis memang tip top, dah 2 kali dah datang sini" 
Azhar Sulaiman - Pelakon Popular



"Ana seronok betul datang sini, hebat diorang ni repair laptop" Akhil Hayy - Penyanyi, Penceramah Bebas


"Staf yang sangat peramah, rugi siapa yang tak servis laptop di sini"
Abdul Rahim - Penyanyi Kumpulan Nasyid In-Team


"They do a very good job, OK Computer Solution sangat hebat repair laptop"
Patrick Teoh - Pelakon Filem dan Personaliti Radio









"OK Computer Solution bagus!" En.Mustaqim dan En.Suhaimi dari DBKL
Servis - Tukar Keyboard Acer Aspire 4750 dan tukar Inverter MIMOS


"OK Computer Solution taknak bukak cawangan di Shah Alam ke? Senang sikit kami student UITM Shah Alam nak hantar laptop" En.Ebie Pelajar Jurusan Hartanah PHD dari UITM Shah Alam
Servis - Tukar LCD Skrin Compaq Presario V3000

"15 minit sahaja. mereka memang serius dengan apa yang dilakukan"
En.Walid
Servis - Tukar LCD Skrin Acer Aspire 


"Mudah kerja saya selepas ini selepas mengetahui ada kedai komputer bumiputra macam ni" En.Johari
Servis - Tukar LCD Skrin Dell Inspiron 1420
p/s - Anaknya comelkan. :)


" Tak sempat panas bontot skrin dah siap pasang, hebat!" En.Zuhaili
Servis - Tukar LED Skrin Asus K43U

"Servis yang pantas, krew-krew yang peramah. Saya pasti akan promote kepada kawan-kawan saya" - Mr.Ray dari Shah Alam
Servis : Tukar LED Screen Toshiba Satellite L645

"Saya bernasib baik dapat mengenali OK Computer Solution, servis yang sangat memuaskan hati" - Tuan Fitri dari Damansara
Servis - Repair Notebook Samsung RV413L

"Sungguh berbaloi perjalanan saya dari Rawang ke sini, 15 minit siap LCD saya ditukar. Terima kasih OK Computer Solution" - En.Azman dari Bukit Beruntung, Rawang.
Servis - Tukar LED Screen 14.0" Acer Spire 4738Z


"Saya sanggup memandu dari Kuala Selangor kerana saya tahu khidmat yang diberikan oleh krew OK Computer Solution memang sangat baik" - Cik Komathi dari Kuala Selangor. 
Servis - Membaiki keyboard Acer Aspire 4738


"Saya direkemen oleh tunang saya dari Johor Bharu untuk membaiki laptop saya di sini, ternyata reputasi OK Computer Solution memang seperti yang diperkatakan" - Cik Thava dari Kuala Selangor.
Servis - Tukar LED Screen 14.0" Toshiba C640


"Saya dari bahagian I.T Universiti Malaya amat berpuashati dengan hasil kerja OK Computer Solution" - En.Ezali dari Universiti Malaya.
Servis - Tukar LED Screen 14.0" Acer Aspire 4750Z

"Saya ada membuat review di blog saya tentang khidmat OK Computer Solution, memang TERBAIK" - En.Taufiq dari UNISEL.
Servis - Membaiki 'Motherboard' Compaq CQ40 


"Good job! Layanan yang mesra daripada krew OK Computer Solution" - En.Raha dari Damansara
Servis - Membaiki 'Motherboard' HP Pavilion DV2


"Kedai membaiki komputer yang amat berbeza berbanding di tempat lain. Saya terkesima dengan layanan mereka" - En.Rizz dari Puchong
Servis - Tukar LCD Screen 14.1" Acer Aspire 4530


"Semua laptop saya diservis oleh OK Computer Solution. Saya amat mempercayai mereka" - Cik Rusita dari Damansara
Servis - Membaiki 'Motherboard' Compaq V3000 


"Saya selalu hantar komputer ke sini kerana kejujuran mereka" - En.Mahadee dari Taman Tun Dr Ismail
Servis - Tukar hard disk CPU HP

"OK Computer Solution is definitely my choice" - Mr.Archibong dari Damansara
Servis - Beli adapter Acer Aspire 4738Z


"Saya dan rakan-rakan memang menghantar laptop kami ke sini bila ada masalah" - Chin Yuen Nen dari Lincoln College
Servis - Tukar LED Screen 14.0" Compaq Presario CQ42


"Sudah banyak kedai saya hantar untuk repair skrin laptop saya, tetapi kedai ini juga dapat selesaikan masalah saya" - En.Husainei
Servis - Tukar LED Screen 13.3" Sony Vaio SZ







































































































































































































































baru membeli charger untuk macbook,.terima kasih okcs



 beli batteri laptop dgn harga yg murah,.tq

 harga spare part di sini sangat berpatutan


bersama bro besar OKCS

puas hati setelah repair dekstop di sini

 bersama warga OKCS.,.:)

 sangat gembira laptop dah elok,.

 repair laptop di sini memang power lah,..

saya kagum dgn warga OKCS, repair laptop saya sekejap sahaja,

 suke datang sini,..

saya datang nk repair laptop kt sini,.memang berbaloi

terbaik,.layanan mesra gitu,...

 kalau laptop rosak,.saya memang datang sini je,.

 dekstop yg dah elok di repair,..terbaik

 memang power servis di sini

 saya puas hati,.laptop saya dh elok,..,terima kasih
saya repair laptop dell saya di sini,.harga murah dan servis tip top
 saya suke datang sini maa.,.sngat cepat repair laptop saya

No comments:

Post a Comment