Repair Screen Laptop Compaq Presario CQ40

Repair Screen Laptop Compaq Presario CQ40
Sebelum - Masalah yang sama berlaku kepada laptop model ini apabila garisan mendatar bermula dari bawah skrin dan merebak seperti ini. Kami difahamkan tuan punya laptop ini sudah 3 kali tukar skrin laptopnya ketika masih dalam "Warranty" dan kos untuk tukar sekeping LCD ketika itu amatlah mahal.

Selepas - Alhamdulillah, beliau terbaca iklan kami di dalam internet dan sanggup mencari kedai kami walaupun berkali-kali sesat di jalanraya untuk ke sini. Itu tanda semangat dan kepercayaan beliau untuk menukar skrin laptop beliau dengan kami dan kami berasa sangat kagum serta amat terharu dengan peristiwa ini. 
Lihatlah wajah kegembiraan beliau setelah laptopnya kembali bernafas sejak setahun yang lepas disebabkan oleh masalah skrinnya. Terima kasih yang tak terhingga daripada kami krew OK Computer Solution.


artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, compaq presario cq40


Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Comments

Popular posts from this blog

POWER SUPPLY DAN JENIS POWER SUPPLY

APA ITU BATERI CMOS

[ SOLVED ] CARA FORMAT WINDOWS 10 8 7 | KEDAI REPAIR LAPTOP MELAKA