Repair Laptop Acer Aspire One

Aspire

Selain daripada model laptop Acer bersaiz normal (14.0, 14.1 inch), kami juga banyak menerima laptop Acer bersaiz mini ini ataupun lebih dikenali dengan Acer Aspire One. Pelbagai masalah yang ditemui seperti contoh skrin retak, paparan bergaris, tak boleh nak on, no display, auto restart, auto shutdown, motherboard short, tertumpah air dan sebagainya.

Pada kebiasaannya, laptop bersaiz mini ini lebih mudah untuk dijaga kerana ia mempunyai saiz yang kecil dan tidak terlalu berat. Namun, kalau dah nak rosak, rosak juga.. Kami di Ok Computer Solution sangat pakar dalam menyelesaikan pelbagai masalah laptop model ini terutamanya masalah berkaitan skrin, motherboard dan chipset grafik...

Kami juga mempunyai pengalaman yang luas dan buktinya, kami sudah berjaya menyelesaikan lebih daripada 100 buah laptop untuk model Acer Aspire One dengan pelbagai masalah utama seperti yang disebutkan tadi. Berikut merupakan beberapa contoh laptop Acer Aspire One yang telah berjaya kami selesaikan masalahnya..

acer aspire acer

aspire acer

aspire acer

the acer aspire

notebooks

laptop acer

acer laptop

about acer laptop

net book

acer one

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard, repair compaq v3000, compaq presario v3000, repair laptop, compaq presario, motherboard, computer repair, laptop repair, repair laptop motherboard, repair computer, motherboard repair, pc repair, computer repair services, notebook repair, laptop motherboard, compaq laptop, computer shop, computer service, laptop motherboard repair, repairing laptop, computer repairing, repair screen laptop, repair screen, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, pecah, repair led screen, led screen, acer aspire one, ok computer solution

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Comments

Popular posts from this blog

POWER SUPPLY DAN JENIS POWER SUPPLY

APA ITU BATERI CMOS

[ SOLVED ] CARA FORMAT WINDOWS 10 8 7 | KEDAI REPAIR LAPTOP MELAKA