Repair Led Screen 13.3" for Asus Ultrabook U32U

asus u32u


Anda kenal dengan laptop ini? Laptop ini adalah produk yang baru keluaran Asus. Reka bentuknya sangat memukau para pembeli. Dengan kenipisan serta berat yang ringan, laptop ini mudah untuk dibawa kemana sahaja. Rupanya hampir sama dengan Macbook air.


Pada akhir bulan Febuari 2013 lalu kami menerima Sebuah laptop Asus model U32U. Masalah yang dihadapi ialah, Screen led retak akibat jatuh. Puas tuan empunya laptop mencari pembekal bagi screen led 13.3" slim yang sesuai bagi laptop beliau. OKCS adalah pilihan terakhir baginya sebelum dia ingin menghantar ke pusat servis asus di plaza lawyat.

asus in malaysiaTuan laptop ini keriangan tidak terhingga kerana beliau tidak perlu menghantar ke pusat servis asus yang harganya 3kali lebih tinggi dari harga kami jual. Kerana kos bagi screen 13.3" slim amat tinggi berbanding yang lain dan sukar untuk dapat di pasaran kerana itu screen ini kami gelarkanya sebagai most rare screen. Stok yang ada pada kami ini datang terus dari Taiwan. 

Kami merupakan pembekal screen LCD dan LED yang besar di Malaysia. Kami mempunyai semua jenis saiz. Kebanyakan kami import terus dari kilang di Taiwan. Sebab itu kami menjual dengan harga yang murah kepada pelanggan kami. Bertuahlah anda jika anda menjumpai screen baru dan original di tempat lain. Kerana kami di OK Computer Solution prihatin tentang pelanggan kami...


laptops


computers

it repair

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang led slim, 13.3" led, led screen, asus U32U, asus 13", Asus ultrabook, rare, asus ultrabook 13.3", laptop screen, asus screen, ok computer solution

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Comments

Popular posts from this blog

POWER SUPPLY DAN JENIS POWER SUPPLY

APA ITU BATERI CMOS

[ SOLVED ] CARA FORMAT WINDOWS 10 8 7 | KEDAI REPAIR LAPTOP MELAKA