[ SOLVED ] LAPTOP ASUS X550Z HANG | [ REPAIR LAPTOP MELAKA ]


[ SOLVED ] LAPTOP ASUS X550Z HANG | (REPAIR LAPTOP MELAKA)


Kedai repair laptop Melaka menyelesaikan masalah laptop Asus X550Z hang.


Artikel membincangkan menyelesaikan masalah laptop Asus X550Z hang.Seorang pelanggan iaitu Encik Afif telah datang ke Kedai Repair Laptop Melaka bersama laptop Asus X550Z miliknya.
Semasa Encik Afif tiba di Kedai Repair Laptop Melaka beliau terus meluahkan masalah yang sedang dihadapi terhadap laptop Asus X550Z hang.Kejadian itu berlaku ketika Encik Afif sedang menggunakan laptop sambil membuat tugasan kerja, tiba-tiba paparan pada skrin ataupun windows stuck, cursor dan mouse tidak boleh berfungsi.Dalam keadaan Asus X550Z hang Encik Afif berusaha untuk mencari cara untuk menyelesaikan masalah laptop Asus X550Z hang akan tetapi tidak berhasil.Beliau membuat carian di google dan terjumpa Kedai Repair Laptop Melaka dan beliau terus hubungi kami.Tambahan pula, Kedai Repair Laptop Melaka iaitu OK Computer Solution Melaka merupakan cawangan yang ke 11 ia juga merupakan syarikat bumiputera.Jadi bagi membantu menyelesaikan masalah laptop Asus X550Z hang, Technician Kedai Repair Laptop Melaka telah membuat checking. Dan OK Computer Solution Melaka mendapati bahawa windows laptop Asus X550Z telah corrupt.Jadi, Kedai Repair Laptop Melaka mengambil keputusan diformat untuk format laptop Asus X550Z ini.Selepas selesai membuat reformat, Technician Kedai Repair Laptop Melaka membuat 20 checklist dan update Encik Afif untuk datang mengambil laptop Asusnya. Kos yang dikenakan hanya puluhan ringgit sahaja tidak sampai ratusan ribu ringgit. Dan Encik Afif sangat happy dengan service di Kedai Repair Laptop Melaka.


===========================================================>> LAPTOP SLOW MACAM SIPUT PANJAT GUNUNG EVEREST ?

>> TAK TAHU NAK REPAIR LAPTOP SEKITAR MELAKA ?


Kami di kedai Repair Laptop Melaka iaitu OK Computer Solution Melaka membantu menyelesaikan masalah anda...yang beada di luar sana..
Jika ada pertanyaan,

Anda boleh hubungi OKCS Melaka :-

06-2400100 / 0186614745 ( Whatapps Pun boleh )

Lokasi OKCS MELAKA : -

Comments

Popular posts from this blog

POWER SUPPLY DAN JENIS POWER SUPPLY

APA ITU BATERI CMOS

[ SOLVED ] CARA FORMAT WINDOWS 10 8 7 | KEDAI REPAIR LAPTOP MELAKA