Service on-site untuk Sajian Ambang di Sg.Buloh

Sajian Ambang

Kali ini kami dapat panggilan daripada sebuah syarikat gergasi yang membekalkan nasi lemak kepada syarikat penerbangan terkemuka di Malaysia Airasia iaitu Syarikat Sajian Ambang.

Sesiapa yang pernah menaiki  penerbangan menggunakan perkhidmatan AirAsia pasti akan merasai kelazatan dan kenikmatan nasi lemak daripada syarikat ini.

Kami sendiri juga dapat merasainya, ternyata memang sedap!


Masalah yang dihadapi oleh syarikat ini adalah di mana setiap PC di dalam syarikat ini telah dijangkiti oleh Virus yang sangat merbahaya dan juga amatlah lembab pemprosesannya.
Oleh itu, pakar IT kami telah berjaya menyelesaikannya dengan 'Format' kembali kesemua PC tersebut kepada keadaan seperti mana ia baru dibeli.

Setiap PC ini dipasang 'Antivirus' untuk menjadikan segala maklumat dan dokumen di dalam syarikat ini selamat daripada ancaman luar.

Mereka sangat gembira dengan servis kami yang ramah dan mesra serta mudah untuk berurusan dengan kami kata salah seorang daripada staf syarikat ini.

Ini bertujuan adalah untuk memudahkan segala kerja-kerja yang dilakukan di premis ini.Untuk segala urusan ON-Site di syarikat atau kediaman anda, hendaklah membuat temujanji dengan kami dahulu.

Ini kerana setiap hari kami ada kerja luar paling kurang 3 tempat untuk dilakukan.

Boleh set temujanji anda dengan kami pada no.tertera di bawah :


Office - (0377316761)Comments

Popular posts from this blog

POWER SUPPLY DAN JENIS POWER SUPPLY

[ SOLVED ] CARA FORMAT WINDOWS 10 8 7 | KEDAI REPAIR LAPTOP MELAKA

APA ITU BATERI CMOS